mat rempit bercium

salam ukhwah

hari sabtu lepas aku jalan-jalan kat banda hilir
dok pusing2 tu smapi la ke jalan besar depan MP DP
jalan tu kan agak mengom skit
ade besi ape tah namenye
yang palang2 tu atas jalan
so jalan jadi x rate la kn?

time aku ngah jalan tu da la mat rempit up motor
beramai2 tuh
peh! gempah ah!!
pelancong tengok kompem teruje
berkualiti penduduk negare neh

aku da esaw je
ane la tau kan da yang jatuh
aku pon ckap la sendiri
'kalau la.......'
(aku nk ckap, kalau la jatuh depan kete then aku langgar)
ha kau!! time 2 aku nampak moto terbang
dari kanan side kete aku tros ke depan kerete
bapak cuak!!
naseb la sempat brek..
kalau tak saje je aku rempoh

bile mcam tu ape ag
jadi tumpuan lah kete aku
sumpah malu..
aku tros je blah
lantak same ko mat rempit
dapan la muke..

hahaahaa~

budak2 ni bahaye betoi la kan
ade je kojenye
sian mak bapak
moge berubah la kowang smua
aminn

2 comments:

Nor Hazzin Kamisian said...

huhu... padan lah gn muke dy

nas91 said...

aku suka tajuk post ko ni..hahaha